O nama

Prva autoškola d.o.o. je autoškola sa najdužom tradicijom na području Vinkovaca.

Dio smo Auto kluba Vinkovci, koji je u sustavu HAK-a, a od 2005. godine radimo na izdvojenoj lokaciji na adresi Josipa Matasovića 3 u Vinkovcima.

Iza nas je više od 50 godina tradicije uspješne obuke generacija zadovoljnih vozača. Dugogodišnje iskustvo naših instruktora i predavača i tisuće zadovoljnih korisnika naša su najbolja preporuka.

Predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila održavaju se u multimedijalno opremljenoj učionici u našim prostorijama na adresi Kralja Zvonimira 19a. Termini predavanja su u pravilu u večernjim satima a po potrebi ih prilagođavamo potrebama kandidata.

Obuka iz upravljanja vozilom izvodi se na našem poligonu na lokaciji Josipa Matasovića 1 na površini od 3000 m2.

Cilj naše obuke nije puko polaganje vozačkog ispita nego kompletna obuka za odgovornog i sigurnog vozača - sudionika u prometu.

Djelatnici autoškole također aktivno sudjeluju u provođenju akcija i natjecanja za sigurnost u cestovnom prometu u sklopu nacionalnog programa. U suradnji sa Prometnom policijom PU Vukovarsko-srijemske i Auto klubom Vinkovci redovito se provode akcije SIGURNO U PROMETU, SIGURNO I VJEŠTO U PROMETU, OBUKA ŠKOLSKIH PROMETNIH JEDINICA, za učenike trećih razreda srednjih škola akcija MLADI VOZAČI i druge akcije vezane za edukaciju budućih vozača, motociklista, biciklista i ostalih sudionika u prometu.

U našim prostorijama možete se učlaniti ili produžiti članstvo u HAKu.

Top